consumer care

CONSUMENTENDIENST

Hoe zijn we begonnen? Sinds 1958 zorgen wij ervoor dat onze katjes kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Dat is intussen een hele tijd geleden en sindsdien hebben wij niet stilgezeten en hebben ons steeds de vraag gesteld hoe wij de Whiskas® maaltijden nóg smakelijker kunnen maken, zonder aan de kwaliteit van de voeding te raken.

U mag er zeker van zijn dat uw kat met onze producten steeds het beste voorgeschoteld krijgt. Wij werken samen met het "WALTHAM® Centre for Pet Nutrition" voor de ontwikkeling van producten en het voortdurend zoeken naar verbetering en perfectie van dierenvoeding en -verzorging. Onze chefs investeren veel tijd in het bedenken van nieuwe smaakvolle recepten en het uitwerken van de bestaande recepten, steeds op zoek naar maaltijden waar uw kat verzot op is. Wij verzekeren u dat al onze maaltijden goed en natuurlijk zijn, evenwichtig en volledig op gebied van voedingswaarden, alles om u te helpen de wereld en het leven van onze dieren gezonder en gelukkiger te maken. Wenst u meer informatie over ons, of over het "WALTHAM® Centre for Pet Nutrition", neem dan gerust contact op.

Voor meer informatie, bezoek Waltham.com

Alles wat wij doen, staat in teken van onze liefde voor katten en iedereen die voor ons werkt, is gepassioneerd door dieren. Onze Whiskas® Consumentendienst zijn er voor u om uw vragen te beantwoorden over onze producten, voedingsinformatie, voedingsadvies en verzorgingstips.

Formuleer uw vraag via onze website www.whiskas.be of telefoneer naar (B) 0800/93113 (L) 0800/3113