ALLES OVER

WHISKAS®

WHISKAS® produceert al sinds 1958 kattenvoeding en gebruikt deze expertise in alles wat wij doen. Wij verbinden er ons niet alleen toe om heerlijke producten te ontwikkelen, maar wij zien het als onze missie om te helpen dat alle katten een gezond en gelukkig leven kunnen leiden.

WHISKAS® begeleidt u tijdens de levensloop van uw kat - wanneer uw kat opgroeit met WHISKAS®, zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om de voeding en zorg te verbeteren.

Als producent van WHISKAS® weten en begrijpen wij hoeveel mensen houden van hun katten - wij delen hetzelfde gevoel. Wij houden van katten omwille van hun onafhankelijk karakter, maar begrijpen perfect dat ze ook liefde en affectie nodig hebben. Wij geloven dat de beste manier om de baasjes van katten te helpen om hun kat de beste zorgen te geven is, door begrip en respect te hebben voor de natuurlijke instincten van de kat. Deze natuurlijke instincten kunnen beschouwd worden als mysterieus en fascinerend gedrag, maar net door dit gedrag te bestuderen, begrijpen wij onze katten nu beter dan wie ook; zo kunnnen we hun baasjes helpen om hun katten de beste zorgen te bieden.

De producenten van WHISKAS® zijn er trots op om voeding te produceren die katteneigenaars de garantie geeft dat ze hun kat een gezonde en smakelijke maaltijd aanbieden. Wij werken samen met het "WALTHAM® Centre for Pet Nutrition" om producten te ontwikkelen en de dierenvoeding en zorg voortdurend te verbeteren. We garanderen dat al onze maaltijden alle goede dingen bevatten die u kat instinctief nodig heeft. Bovendien zijn ze op gebied van voedingswaarden volledig en evenwichtig en helpen u zo het leven van uw kat gezond en aangenaam te houden.