Terug
WHISKAS  Maaltijdzakjes Vleesselectie met Groenten in Saus 12 x 100g

WHISKAS® Maaltijdzakjes Vleesselectie met Groenten in Saus 12 x 100g

Bij  WHISKAS® begrijpen we wat uw kat van nature nodig heeft en waar ze van houdt.

Samenstelling

met Zalm en Worteltjes - Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, groenten (waarvan 4% worteltjes), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, suikers. met Tonijn - Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), mineralen, suikers. met Koolvis en Worteltjes - Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, groenten (waarvan 4% worteltjes), vis- en bijproducten (waarvan 4% koolvis), mineralen, suikers. met Witvis - Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, vis- en bijproducten (waarvan 4% witvis), mineralen, suikers.

WALTHAM Statement:

Ontwikkeld in samenwerking met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM®
.

Voedingsrichtlijnen

Voedingsadvies: Pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Meer informatie nodig ? Neem contact op met onze Consumentendienst. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt. 76 kcal/100g Zie verpakking voor het voedingsadvies.
icons

Whiskas® beveelt aan om 's ochtends en 's avonds een versheidszakje te geven en tussendoor 15g droge voeding. Vergeet niet om uw kat af tussendoor een snack te geven !*
*voor een gemiddelde kat van 4kg