Products

Whiskas® beveelt aan om 's ochtends en 's avonds een versheidszakje te geven en tussendoor 15g droge voeding. Vergeet niet om uw kat af tussendoor een snack te geven!*

*voor een gemiddelde kat van 4kg

Onze Producten

Whiskas® kattenvoeding smaakt heerlijk en bevat bovendien alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen die je kat nodig heeft.

Levensfases

Life Stages

De voedingsbehoeften van katten veranderen als ze volwassen en ouder worden: onze maaltijden helpen je kat in elke fase van haar leven.

Kitten Kitten

Kittens groeien 15 keer sneller dan mensenbaby's. Daarom hebben ze speciaal ontwikkelde voeding nodig, aangepast aan hun unieke behoeften en smaak.

Kitten
Bekijk ons gamma

1+ Jaar1+ Jaar

Van een krokante nieuwe textuur tot voedzame stukjes vlees en vis. Dit gamma is perfect uitgebalanceerd om je Whiskas® kat elke dag gelukkig én gezond te houden.

1+ Jaar
Bekijk ons gamma

7+ Jaar7+ Jaar

Verwacht instemmend gespin! Ons Senior gamma voor katten ouder dan 7 jaar bevat nog altijd die sappige stukjes vis of vlees en de smakelijke brokjes die ze zo graag eet. Maar ze zijn makkelijker te verteren voor poeslief én ze bevatten extra voedingsstoffen op maat van haar specifieke noden.

7+ Jaar
Bekijk ons gamma

Type voedsel

Van krokante texturen tot zacht en sappig. Met Whiskas® kies je uit een uitgebreid gamma overheerlijk nat én droog voer.

Bekijk alles