Klik hier voor meer

Deze voedingsstoffen heeft je kat nodig

Katachtigen in het wild krijgen de voedingsstoffen die ze nodig hebben via hun prooi. Je kleine vriend heeft hetzelfde instinct: ze eet haar vangsten op. Maar ze vertrouwt vooral op jou voor een gezond en evenwichtig dieet. Weten wat ze nodig heeft, is dus belangrijk.

Om optimaal te functioneren, heeft je kat vitamines nodig. 

Groeivitamines

Om optimaal te functioneren, heeft je kat vitamines nodig. Die zijn goed voor haar ogen, botten én voor haar hele metabolisme. Elke vitamine heeft een functie. 

Meer details

Voer voor katten met speciale behoeften

Sommige mensen zijn allergisch voor katten, maar wist je dat sommige katten ook allergisch zijn voor bepaald voedsel? Als je dierenarts een voedselallergie bij je kat vaststelt, zorg er dan voor dat ze de dingen waar ze allergisch aan is, niet eet.

De dierenarts vraagt je een lijstje met voeding die je kat regelmatig eet.

Het eliminatiedieet

If you know there’s a problem, but aren’t sure what food is causing it, your vet will help you come up with a special “elimination diet.

Meer details

Alles wat je moet weten over kattenkruid

Katten zijn absoluut zot van kattenkruid. Het zet poeslief aan om te spelen, te bewegen en ze voelt er zich goed in haar vel mee. Vanwaar komt deze onweerstaanbare aantrekking? En hoe gebruik je het om je kat gelukkig te houden?

Kattenkruid is niet verslavend. Het kan dus geen kwaad.

Wat is kattenkruid?

Kattenkruid is familie van munt. Al sinds de Romeinse tijd gebruiken mensen het om allerlei kwaaltjes te genezen. Recent is het ook populair als kruidenthee voor een vlotte spijsvertering. En katten? Die kunnen er maar geen genoeg van krijgen.

Meer details
X